Leena Allen jätti TPS Juniorijalkapallon – Hallituksen Ari Aholle väliaikainen vetovastuu
TPS Juniorijalkapallo ryJulkaistu: 27.04.2022 10.27

Leena Allen jätti TPS Juniorijalkapallon – Hallituksen Ari Aholle väliaikainen vetovastuu

Leena Allen on jättänyt TPS Juniorijalkapallo ry:n toiminnanjohtajan tehtävät. Hän johti TPS Juniorijalkapallon toimistoa ja sekä seuran hallintoa helmikuusta 2019 lähtien. Allenin työtehtävät TPS Juniorijalkapalloa kohtaan päättyivät jo viime viikolla.

- TPS Juniorijalkapallo on kärsinyt muiden urheiluseurojen tavoin koronaepidemian aiheuttamista taloudellisista sekä toiminnallisista haasteista viimeisen kahden vuoden aikana. Haluan kiittää Leenaa lämpimästi koko muun hallituksen sekä muiden seuratoimijoiden puolesta siitä, että hän luotsasi TPS Juniorijalkapallon näiden haasteellisten ja vaikeiden aikojen yli, TPS Juniorijalkapallon varapuheenjohtaja Petteri Niukko kiittelee.

- Katsomme kuitenkin luottavaisena tulevaisuuteen ja odotamme tällä hetkellä erityisen paljon yhteistyöltä FC TPS Turku Oy:n kanssa. Satavuotias TPS on kuulunut jo vuosikausia Suomen menestyneimpiin juniori- ja kasvattajaseuroihin ja teemme myös jatkossa hartiavoimin töitä, että se perinne jatkuu, Niukko linjaa.

TPS Juniorijalkapallon toiminnanjohtajan tehtävistä vastaa toistaiseksi TPS Juniorijalkapallon hallitus, joka on puolestaan nimennyt väliaikaiseksi toimiston esimieheksi Ari Ahon. Hän on arvostettu seuratoimija, jolla on parinkymmenen vuoden kokemus erilaisista johto- ja valmennustehtävistä Turun Palloseurassa. Aho on toiminut sekä FC TPS Turku Oy:n että TPS Juniorijalkapallo ry:n hallituksissa.

- Meidän ensisijaisena tavoitteenamme on saada seuran talous tasapainoon. Sen lisäksi meidän pitää syventää entisestään yhteistyötä FC TPS Turku Oy:n kanssa, eli edetä tammikuussa solmitun yhteistyösopimuksen mukaisesti kohti yhteistä TPS Jalkapalloa, Aho paaluttaa.

- Yhteinen TPS Jalkapallo on koko seuratoiminnan edellytys ja erittäin tärkeä asia myös koko seurayhteisön hengen kannalta. Muutokset tuovat mukanaan aina haasteita, mutta tässä tapauksessa ennen kaikkea mahdollisuuksia, hän vielä alleviivaa.