Valmennuspäällikön paikka auki!
Julkaistu: 22.11.2021 18.41

Valmennuspäällikön paikka auki!

Nykyisen valmennuspäällikön siirtyessä huippuvaiheen Läntisen alueen pelaajakehittäjäksi, avaamme paikan hakuun. Valmennuspäällikkö vastaa TPS:n tyttötoiminnasta (6-18v), pääpaino Helmaripolun ikäluokkien (10-15v) toiminnan kehittämisessä. Lisäksi työhön kuuluu vastuu 2009 syntyneiden joukkueen toiminnasta.

TPS on pitkät perinteet omaava kilpaseura, jonka tavoitteena on, seuran strategian mukaisesti, kasvattaa pelaajia kansallisesti korkeimmille tasoille sekä ulkomaille. Tämä tavoite on asetettu sekä poikien että tyttöjen toiminnalle, ja toimintaedellytykset tämän saavuttamiseksi ovat tasavertaiset.

Oman, sisäisen toiminnan lisäksi koemme, että erityisesti tyttöjen toiminnan kehittämisen kulmakivi on seurayhteistyössä; sen ylläpitämisessä ja edelleen kehittämisessä, joten edellytämme hakijalta ymmärrystä seurayhteistyön merkityksestä sekä kykyä ylläpitää ja kehittää jo saavutettuja malleja ja luoda uusia linkkejä alueen seuroihin.

Valmennus- ja yhteistyötaitojen lisäksi edellytämme hakijalta vuorovaikutusosaamista sekä aitoa halua kehittää tyttöjen joukkueiden toimintaympäristöä sekä valmennusosaamista. Edellytämme hakijalta myös vähintään UEFA B koulutusta tai suunnitelman sen toteuttamiseksi, sekä valmennuskokemusta, mielellään tyttöjen toiminnassa, mutta ei ole ehdoton kriteeri. Valmennuspäällikkö tai muu vastaava kokemus on luonnollisesti plussaa.

Haku on auki 5.12 asti, mutta aloitamme haastattelut sitä mukaa, kun potentiaalisia hakemuksia tulee. Työ alkaa tammikuussa 2022. Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveineen.

Linkki hakemukseen: https://www.recright.com/careers/fi/seurojenpallol...

Lisätietoja:

Valmennuspäällikkö Petteri Joensuu, petteri.joensuu@tps.fi tai 0445181890

Toiminnanjohtaja Leena Allen, leena.allen@tps.fi, 0440111327