TPS kesäkerhon ilmoittautuminen on avattu
TPS Juniorijalkapallo ryJulkaistu: 08.03.2021 00.00

TPS kesäkerhon ilmoittautuminen on avattu

TPS:n perinteinen Kesäkerho järjestetään 7.- 24.6.2021 arkipäivisin klo 8 - 16:30. Kerho on suunnattu 6 - 10 vuotiaille tytöille ja pojille. Kesäkerhon ohjaajina toimivat TPS Iltapäiväkerhojen vastuulliset ja osaavat ohjaajat.

Tulevana kesänä Kesäkerho järjestetään sekä Vähä-Heikkilän koululla että Yli-Maariassa sijaitsevassa Ypsilonin minitoimitalossa. Kerho järjestetään vallitsevan epidemia tilanteen ja rajoitusten ehdoilla ja kerhon toteutumisesta tiedotetaan sen mukaan, kuin tilanne vaatii.

Kesäkerhon toiminta muodostuu lapsiryhmän koon ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toivomme tietenkin, että Suomen kesä hellii meitä lämmöllään ja saamme viettää paljon aikaa ulkona leikkien, pelaillen ja retkeillen koulun alueella. Mikäli sää ei ole suotuisa, on meillä käytössämme koulun sali sekä iltapäivätoiminnan tilat, josta löytyy paljon mukavaa tekemistä kuten kirjoja, pelejä kuin askartelutarvikkeita. Kesäkerhon ohjelma vaihtuu viikoittain, mutta yksi mikä pysyy, on päivittäinen lämmin lounas sekä välipala. Aamiaiseksi voi nauttia omia eväitä kerhohuoneessa. Muistathan ilmoittaa lapsesi mahdollisista allergioista, jotta ne voidaan ottaa ruokailussa huomioon.

Kerhomaksut 2021:

1 vko 120 €

2 vkoa 230 €

Juhannusviikko (4 pv) 100 €
Juhannusviikko + toinen täysi viikko 210 €

3 vkoa 320 €

Sisarusalennus on 10 € per viikko toisen lapsen maksuista.

Kerhoviikko/-viikot laskutetaan toukokuussa ja kerho tulee olla maksettuna ennen kerhoviikon alkua. Mikäli kerho peruuntuu Korona epidemian vuoksi, palautetaan maksut kokonaisuudessaan. Mikäli lapsi osallistuu toimintaan, mutta keskeyttää kerhon ennen maksetun ajan päättymistä, palautetaan kokonaiset jäljellä olevat viikot 100%:sti, keskeneräisistä viikoista ei maksua palauteta, muutoin kuin sairastapauksessa (lääkärintodistus).

TPS:n kesäkerholaiset ovat tapaturmavakuutettuja kesäkerhon ajan. Ryhmätapaturmavakuutus on LähiTapiolassa.

Kesäkerhoon liittyviin kysymyksiin vastaa Leena Allen leena.allen@tps.fi, puh: 0440111327

Tervetuloa mukaan viettämään kesää kanssamme!

Ilmoittautumiseen pääset tästä: https://www.tpsjuniorijalkapallo.fi/lomakkeet/3175/tps-kesakerho-2021