TPS SPL:n laatujärjestelmän tasolle 4
TPS Juniorijalkapallo ryJulkaistu: 08.01.2021 00.00

TPS SPL:n laatujärjestelmän tasolle 4

SEUROJEN LAATUJÄRJESTELMÄ

Seurojen laatujärjestelmällä kehitetään kokonaisvaltaisesti seurojen toimintaa ja se on ensisijaisesti seuran kehittämisen väline. Kokonaisvaltaisen kehittämisen tavoitteena on tukea seuroja pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan, jonka pohjana on vahva seuraidentiteetti ja seuran jäsenistön laajasti hyväksymä toimintamalli. Laatujärjestelmä tukee seuran kehittämistä kolmella osa-alueella (urheilutoiminnassa, johtamisessa ja viestintä/markkinoinnissa) ja viidellä eri tasolla. Tasojen kriteerien vaativuus kasvaa alkaen tasolta 1 ja päättyen tasolle 5.

TPS on ollut mukana laatujärjestelmässä sen alusta asti ja se on toiminut toiminnan kehittämisen tukena. Kriteerit laatujärjestelmän eri osa-alueilla on muuttuneet ja välillä on pudottu astetta alemmas ja sen jälkeen pyritty tarkistamaan oman toiminnan kulminaatiopisteitä, jotta toimintaa saataisiin vietyä kohti parempaa, vastaten laatujärjestelmän asettamiin kysymyksiin ja toteuttaen vastausten edellyttämiä toimenpiteitä.

TPS nousi laatujärjestelmän tasolle 4 vuoden 2020 loppupuolella ja tästä on hyvä jatkaa matkaa tasolle 5, askel kerrallaan toiminnan kehittymisen tahtiin.
https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/jaro-kapa-tps-ja-vjs-laatujarjestelman-tasolle-4-viime-vuonna