TPS-seuratuotteiden ostaminen

Seuran peli-, edustus- ja harjoitusasut hankitaan usein joukkueen yhteistilauksena. Joukkuetilaukset tehdään Stadium Team Salesista. Jokaisella joukkueella on varustevastaava, joka hoitaa tilaukset. Muista varustetäydennyksistä ja hankintakäytännöistä sovitaan yhdessä joukkueen johtoryhmän kanssa.

Seuran jäsenet voivat myös tehdä itsenäisesti täydentäviä varustehankintoja Stadium.fi-verkkokaupan seuramallistosta. Tilaus maksetaan verkkokaupan kassalla ja se toimitetaan valinnan mukaan Stadiumin myymälään tai PostNordin noutopisteeseen.

Seuramallisto on Myllyn myymälässä esillä toimistossa, myymälähenkilökunta osaa auttaa. Sovituksia voi tehdä myös harjoituksissa ja sovitussetin noudosta voi näissä tapauksissa sopia Myllyn Teamsalesin kanssa etukäteen.

Stadium Team Sales - joukkueen pääkäyttäjän opas

Stadium bonus

Seuran jäsenillä perheineen ja kenellä tahansa seuran tukijalla on mahdollisuus kerryttää lisäbonusta seuralle/joukkueelle tehdessään ostoksia Stadium.fi -sivustolla tai Stadium-myymälöissä. Edellytyksenä lisäbonuksen kerryttämiseen on Stadium Member-jäsenyys, joka on täysin ilmainen. Stadium Member-jäseneksi voi rekisteröityä Stadium.fi -sivustolla tai lähimmässä Stadium-myymälässä.

Tukeakseen seuraa tulee rekisteröityneen Stadium Member -jäsenen kirjautua Stadium.fi -sivustolle ja Omilla sivuilla, ’Tue seuraasi’ -välilehden alla, valita mitä seuraa tai joukkuetta hän haluaa tukea. Stadium Member -jäsen voi valita yhteensä neljä eri urheiluseuraa tai joukkuetta. Stadium Member -jäsen saa pitää oman henkilökohtaisen vuosibonuksensa, jonka pohjalta Stadium maksaa 3 % lisäbonuksen asiakkaan tukemalle seuralle/joukkueelle. Jäsenen valitessa useamman seuran/joukkueen, kertynyt lisäbonus jaetaan tasaisesti kaikkien hänen tukemiensa seurojen/joukkueiden kesken

STADIUM Mylly

Teamsales-piste
Toni Järvinen 040 097 3869
Henrik Johansson 040 350 7714
teamsales.mylly@stadium.fi
www.stadiumteamsales.fi