Liittyessään seuran jäseneksi henkilö sitoutuu maksamaan seuran ja joukkueen maksut. Seura laskuttaa kuukausittain toimintamaksua kaikilta juniorijoukkueiden pelaajilta U20- ja N2-joukkueisiin asti sekä jäsenmaksun kerran vuodessa kaikilta seuran pelaajilta. TPS Juniorijalkapallo ry:n hallitus päättää maksujen suuruuden vuosittain.

Toimintamaksut vuonna 2022

Toimintamaksu 1: 690 €
Toimintamaksu 2: 530 € (v. 2011 synt. ja nuoremmat tyttöjoukkueet, v. 2012 synt. ja nuoremmat poikien haastajajoukkueet)
Toimintamaksu 3: 220 € (Naiset 2 ja Naiset 3)

Toimintamaksulla katetaan mm. vastuuvalmentajien palkkiot, osa hallinnon ja päätoimisten valmentajien palkkakuluista sekä osa talviolosuhteiden kuluista. Maksu sisältää myös vuosittain päätettävän varusteen. Toimintamaksun lisäksi joukkue voi vanhempainkokouksen päätöksellä laskuttaa joukkuemaksua tai muita maksuja pelaajilta. Joukkueen maksuilla katetaan mm. harjoitusvuoro-, turnaus-, apuvalmentaja- ja erotuomarikuluja. Mainittujen maksujen lisäksi pelaaja vastaa itse Palloliiton pelipassista, vakuutuksesta sekä tarvittavista varusteista.

Seura hankkii pelaajalle Palloliiton pelipassin (ja mahdollisen AON:n pelipassivakuutuksen). Tilisiirto pelipassin maksamiseksi lähetetään pelaajalle.

Mikäli maksuja on rästissä 2 kk tai pidemmältä ajalta, ei pelaajalla ole oikeutta osallistua joukkueen toimintaan, ellei maksusuunnitelmaa ole erikseen sovittu.