21
MAA
15.00
Naisten edustus, Harjoitusottelu

TPS - PKKU  0 - 2

Kupittaa 5

TPS kohtasi sunnuntain harjoitusottelussa PKKU Naiset. Palloseura pelasi ottelun ensimmäiset minuutit vahvasti, mutta vierailijat pääsivät nopeasti vastaamaan mustavalkoisten otteisiin. Kun ottelua oli takana 11 minuuttia, oli Palloseuran avausmaali todella lähellä, sillä Viivi Ollonqvistin komea laukaus tärähti ylärimaan. Ollonqvist oli esillä myös kymmenisen minuuttia myöhemmin, mutta tällä kertaa kokeilu meni maalin ohi.

Kun ottelua oli pelattu vajaat puoli tuntia, kävi puolustukselle paha virhe kommunikaatiossa ja PKKU pääsi iskemään pallon maaliin. TPS löi maalin jälkeen omaa peliä päälle ja pääsi luomaan paikkoja, mutta myös seuraavasta maalista vastasi vierailijat. Hämäläinen sai torjuttua ensimmäisen yrityksen, mutta ei ehtinyt enää toiseen vetoon ja pallo painui maaliin.

Mustavalkoiset saivat omaa peliään kulkemaan toisella puoliajalla, mutta lisämaaleja ei hyvistä paikoista huolimatta nähty, vaan PKKU nappasi 0-2 voiton tuuliselta Kupittaalta. Palloseuran päävalmentaja Akusti Salosen mukaan ottelusta opittiin paljon.

- Täytyy analysoida pelissä tapahtuneet virheet, jotta päästään paremmin ymmärtämään miksi näin kävi. Ensimmäisen puoliajan aikana ei onnistuttu niissä asioissa, joita tällä viikolla haettiin ja toisella puoliajalla oltiin liian hätäisiä ja yritettiin ratkaista nopeasti. Käytiin jo peliä läpi joukkueen kesken ja tulevalla viikolla käydään läpi vielä lisää ja rakennetaan pieniä asioita paremmiksi. Meidän täytyy olla jokaisessa ottelussa varmoja ja aina pitää päästä pelin sisälle, jotta ratkaisevia virheitä ei tule. Olemme varmasti niitä joukkueita, joita vastaan jokainen haluaa painaa vähän kovempaa.

Tilastot

0 - 2

PKKU
(0-2)
46'Vaihto ulosKauppi Jenni
46'Vaihto ulosAatsinki Amanda
46'Vaihto ulosSimola Sofia
46'Vaihto ulosReponen Meri-Tuulia
46'Vaihto sisäänWentjärvi Laura
46'Vaihto sisäänWirtanen Ronja
46'Vaihto sisäänSpets Viivi
46'Vaihto sisäänNiemi Rosa
68'Vaihto ulosLinnala Laura
68'Vaihto ulosOllonqvist Viivi
68'Vaihto sisäänKeskitalo Jatta
68'Vaihto sisäänBaasousi Yasmin
76'Vaihto ulosRannus Jenni
76'Vaihto sisäänSainio Julia
78'Vaihto ulosLehkonen Iines
78'Vaihto sisäänKallio Saana