13
MAA
16.15
Naisten edustus, Harjoitusottelu

TPS - TuWe  6 - 2

Kupittaa 5

TPS kohtasi lauantain harjoitusottelussa TuWe Naiset

ja mustavalkoiset nappasivat komean 6-2 voiton.

Seura aloitti ottelun vahvasti ja kova paine tuotti tulosta nopeasti, sillä Jenni Kauppi iski pallon maaliin kahdeksannella peliminuutilla. TuWe pääsi vartin kohdalla tasoittamaan pilkulta, mutta Jennit Rannus ja Kauppi, sekä Saija Östlund iskivät pallon kertaalleen maaliin ja tauolle mentiin 4-1 lukemissa.

Heti toisen puoliajan alkuun Viivi Ollonqvist veivasi itsensä hienosti vetopaikkaan ja upotti pallon maaliin. Vartti ennen loppua TuWe onnistui toistamiseen maalinteossa, mutta Saija Östlund iski loppuhetkillä loppulukemat 6-2.

Ottelussa nähtiin voiton lisäksi muitakin hyviä asioita ja yksi näistä oli Jatta Keskitalon paluu pelikentille. Tämä olikin tyytyväinen peliajasta.

- Fiilikset ovat todella hyvät. Alussa vähän jännitti palata, eikä oma peli ehkä ollut parasta mahdollista, mutta pääsin taas mukaan! Nyt on hyvin aikaa vielä hakea pelituntumaa, jotta ollaan kauden alkaessa valmiina. Pelattiin tänään joukkueena hyvin ja paikkoja oli todella paljon. Nyt vain jokaisen katseet kohti seuraavaa peliä.

Päävalmentaja Akusti Salonen oli todella tyytyväinen voitosta.

- Joukkueelle helpottava voitto, sillä nähtiin itse mihin pystytään. Ollaan tehty kovaa työtä ja se näkyi hyvin pelissä. Vaikka tulos oli hyvä, niin löytyi pelistä niitä yksityiskohtia, joita pitää kehittää niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Nyt annetaan pelaajien nauttia voitosta, mutta nopeasti katseet kohti seuraavaa peliä.

Tilastot

6 - 2

TuWe
(4-1)
8'MaaliKauppi Jenni
29'MaaliRannus Jenni
30'MaaliKauppi Jenni
37'MaaliÖstlund Saija
46'Vaihto ulosReponen Meri-Tuulia
46'Vaihto ulosAatsinki Amanda
46'Vaihto ulosWirtanen Ronja
46'Vaihto sisäänOllonqvist Viivi
46'Vaihto sisäänLaasio Netta
46'Vaihto sisäänNiemi Rosa
50'MaaliOllonqvist Viivi
62'Vaihto ulosLinnala Laura
62'Vaihto ulosKauppi Jenni
62'Vaihto sisäänBaasousi Yasmin
62'Vaihto sisäänKeskitalo Jatta
69'Vaihto ulosRannus Jenni
69'Vaihto ulosSimola Sofia
69'Vaihto sisäänSainio Julia
69'Vaihto sisäänKallio Saana
90'MaaliÖstlund Saija